Title :
Location :
Year :
Client :
O2 Headquarters
Slough, England
2007
O2
Project Description :

Rio developed studies for a new link building and workspace for O2 in Slough. The development provided a link between O2's existing two office facilities with a high quality design that successfully reinforced the company branding. First impressions were extremely important to O2 and their brand needed to be visible throughout the day and night.

 

We created a series of different Workspace “experience zones” along a chain linking both existing buildings via a simple structure. Each zone offered something different for the users and visitor whether it be the “engage” zone in which people could meet over a coffee or the “stimulation zone where new O2 gadgets could be tried out.

 

The building was designed to be as sustainable as possible with integral PV arrays, rain water harvesting and the ingenious use of many sustainable materials including a recycled timber facade and sustainable polymer shells that housed each experience zone.

Cookies + Privacy Policy