Title :
Location :
Year :
Client :
B.I.S offices
Ebbw Vale, Wales
2008
BIS/U-Hire
Project Description :

Studies to develop an existing industrial unit into an imaginative, energy efficient, facility to impress BIS’s suppliers and clients were undertaken. Brand was extremely important to our client who required a statement to be made through the design of the new facility.

 

The exterior of the building was to be a subtle, cost effective reclad, whilst the interior needed “wow factor” and engender a sense of fun. Our proposals retain the buildings “British Steel” heritage by revitalising steel detailing and heavy lifting gear. This raw industrial architecture is complimented by the contemporary feel of the proposed interior.

 

Taking reference from the clients hire business, coloured metal storage units were hung and linked within the space at varying heights creating meeting rooms, offices and cafes.

Cookies + Privacy Policy